وی افزود: وزارت باید این موضوع را شفافسازی کند که این حسابرسی برای چه سالهایی بوده است ضمن آنکه طبیعتا اگر این باشگاه بدهی دارد باید جهت تنویر افکار عمومی رقم دقیق بدهیها روی سایت وزارت ورزش و جوانان و یا سایت باشگاه استقلال منتشر شود. ضمن آنکه قطعا دیوان محاسبات و بازرسی کل کشور مسئولیت دارند و آنها هم باید در این زمینه شفافسازی کنند که نتیجه مجمع فوق چه شده است.
بیشتر بخوانید:
آقای فتحی از استقلال بروید!
قائم مقام سابق سازمان تربیتبدنی در ادامه این گفتوگو تاکید کرد: روز گذشته مصاحبهای از قول رئیسهیات مدیره باشگاه استقلال در شبکه خبر دیدم که او در لابهلای صحبتهایش ا شاره کرد در جلسه مجمع دیروز به اعتراضات مالی افراد مختلف پاسخ داده شده است. به نظر میرسد جلسه روز گذشته جلسه پرچالشی بوده و همین اظهارنظر نشان میدهد نهادهای نظارتی نسبت به عملکرد مالی باشگاه استقلال در مجمع سوالاتی اساسی مطرح کردند. حال اینکه برخی ادعا کنند این مجمع خوب برگزار شده باید سوال کرد که آیا خوب برگزار شدن این جلسه مربوط به نحوه ادارهاش بوده یا نتایج حاصله در آن. هر چه هست امیدوارم جهت تنویر افکار عمومی نتیجه آن توسط وزارت ورزش به صورت شفاف اعلام شود و از آن طرف درمورد باشگاه پرسپولیس هم این شفافسازی مالی صورت بگیرد که این شفافسازی قطعا میتواند به واگذاری این دو باشگاه کمک کند. به هر حال کسانی که میخواهند از طرق بورس و فرابورس برای خرید دو باشگاه اقدام کنند این حق را دارند تا بدانند این دو باشگاه چقدر بدهکار هستند.
مدیرعامل سابق باشگاه استقلال با اشاره به حواشی اخیر و اینکه آیا وی در زمان حضورش در باشگاه با معاونینش قرارداد مالی میبسته یا خیر، گفت: زمانی که من حضور داشتم فقط آقای مباشری به عنوان معاون با ما فعالیت رسمی داشت و یادم است با او به صورت ماهانه تسویه حساب میشد.
وی درخصوص اینکه گفته میشود علی خطیر قراردادی 200 میلیون تومانی با باشگاه استقلال امضا کرده بود و خانه پادووانی در اختیار وی قرار گرفته گفت: مگر معاون استقلال از خارج آمده یا خارجی بود که با شرایط اینجا آشنا نباشد و به او خانه بدهند؟ زمانی یک بازیکن را از شهرستان یا خارج از کشور میآوردند و یک خانه در اختیار او میگذارند. اما اینکه برای معاون باشگاه با هزینه باشگاه خانه بگیرند از روی بیتدبیری در مدیریت استقلال است.
آشتیانی در ادامه تاکید کرد: من روز گذشته مصاحبهای از مدیرعامل باشگاه استقلال دیدم که در مورد تاکید وزیر به ثبات مدیریت صحبت کرده بود. ثبات مدیریت از نظر دوستان حتما تعریف دیگری دارد و بعضا از کلمات مصادره به مطلوب میکنند. معمولا ثبات مدیریت در جایی وجود دارد که مدیریتش کارآمد باشد. اما اتفاقات استقلال که اظهر من الشمس است.
وی افزود: این صحبتها من را یاد مدیران سابق باشگاه استقلال میاندازد که گلهای در باغ را جابجا میکردند و میگفتند اگر ما در آینده باشیم و ثبات باشد فلان کار را انجام میدهیم. اتفاقا قاطعیت و ثبات مدیریت به این است که هر جایی ضعفی دیده شود با شجاعت آن مدیر عوض شود. این نشانه افراد شایسته است ولی متاسفانه برخیها به شکل فردی، گروهی، رفاقتی و باندی هر کاری را انجام میدهند و باز هم رویه خودشان را میروند.
وی تاکید کرد: این گونه کارها نوعی نفوذ است که اتفاقا مقام معظم رهبری در بخشی از بیاناتشان تاکید کردند که افراد ناشایست نباید در جایی به کار گرفته شوند که تواناییانجامش را ندارند.
وی ادامه داد: کسانی که از افراد بیکفایت در جایی که شایستگی ندارند استفاده میکنند خودشان عاملان نفوذ هستند و به نوعی توانایی مسائل اجرایی کشور را کاهش میدهند. این یک اتفاق بسیار مهم است که باید لحاظ شود.